Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Stamford Rangers
442 Tactiek Pickles 2
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pollák speelt de bal door. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville passt de bal zonder na te denken. Turek is nu in balbezit. Turek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Endrődi kan de bal niet met de borst controleren. Lambert speelt de bal door. Pollák speelt de bal door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Catarinella verovert de bal door een tackle van achteren. Catarinella passt de bal in één keer door. Susi speelt de bal door. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... Zorbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen geeft een lange en hoge pass. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. Daar is Turek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek draait met de bal, schiet en ... Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... Zorbas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:1

31e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pollák kopt de bal weg. Grant speelt de bal door. Klungelig pakt Endrődi de bal. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Susi kopt de bal weg. Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:2

42e minuut.
Susi kopt de bal weg. Lah rent richting de bal. Lah met een sublieme pass. McConville heeft problemen om de bal te vangen. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 63%, Stamford Rangers 37%.
Bond University - Stamford Rangers 0:2

47e minuut.
Turek rent richting de bal. Turek passt de bal in één keer door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:3

49e minuut.
McConville rent richting de bal. Apostel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McConville is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pollák met een snel genomen vrije trap. Turek is nu in balbezit. Turek haalt uit met een fantastische trap. Zorbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:4

55e minuut.
Catarinella kopt de bal weg. Pollák is nu in balbezit. Pollák met een sublieme pass. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lah speelt de bal door. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Raducanu ... Strafschop! Directe rode kaart, Raducanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Raducanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. McConville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McConville kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:5

63e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi verovert de bal door een tackle van achteren. Susi probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:6

68e minuut.
Vohánka kopt de bal weg. Puutsa rent richting de bal. Met opzet legt Grubb zijn tegenspeler op de grond. Puutsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vohánka komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Catarinella speelt de bal door. Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. Zorbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pollák zal de hoekschop nemen. Zorbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:7

71e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. Zorbas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:8

74e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek speelt de bal door. Pollák probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt McConville de bal. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Stamford Rangers 0:9

82e minuut.
Endrődi heeft problemen om de bal te vangen. Lah probeert naar een medespeler te passen. Turek is nu in balbezit. Turek haalt uit met een fantastische trap. Zorbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Puutsa is nu in balbezit. Puutsa geeft de bal voor. Pollák kopt de bal weg. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel. Zorbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Turek passt de bal zonder na te denken. McConville is nu in balbezit. Pollák met een sublieme pass. Klungelig pakt McConville de bal. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 70%, Stamford Rangers 30%.
Bond University - Stamford Rangers 0:9