Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. Phil My Tank XI
Normal Tactiek Hoho
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30 gemiddelde waardering 40.1
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Tran passt de bal met de wreef. Coleman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferris. Ferris krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hay geeft een hoge lob. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Baser onderschept slim de pass. Baser met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Peake met een sublieme pass. Shaw is nu in balbezit. Shaw passt de bal in één keer door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kamara rent richting de bal. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppack begaat een overtreding. Coppack krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Blake probeert naar een medespeler te passen. Sianidis kopt de bal weg. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Shaw passt de bal met de wreef. Baser speelt de bal door. Kamara rent richting de bal. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 52%, Phil My Tank XI 48%.
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 0:1

50e minuut.
Bell rent richting de bal. Baser begaat een overtreding. Bell raakt geblesseerd tijdens het duel. Maninga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Blake probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Carroll is nu in balbezit. O`Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 1:1

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Füri met een harde bal richting middenveld. Peake kopt de bal weg. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 1:2

56e minuut.
Burke speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baser met een sublieme pass. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Coppack de bal. Füri probeert naar een medespeler te passen. Baser kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Coleman rent richting de bal. Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baser passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 66%, Phil My Tank XI 34%.
P.A.O.K. - Phil My Tank XI 1:3