Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edgeworth Eagles F.C Apex
Attack Tactiek 541
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mitchell speelt de bal door. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Denčić is nu in balbezit. Denčić speelt de bal door. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Apex 0:1

16e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft een lange en hoge pass. Vrkic kopt de bal weg. Alemany rent richting de bal. Alemany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany heeft problemen om de bal te vangen. Alemany geeft de bal voor. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany onderschept slim de pass. Bollen is nu in balbezit. Alemany verovert de bal door een tackle van achteren. Alemany haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vrkic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met de inworp. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 50%, Apex 50%.
Edgeworth Eagles F.C - Apex 0:1

49e minuut.
Alemany is nu in balbezit. Bzdęga is nu in balbezit. Alemany rent richting de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lopez geeft een hoge lob. Bollen geeft een lange en hoge pass. Bzdęga probeert de bal aan de voet te houden. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bzdęga rent richting de bal. Bollen is nu in balbezit. Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tucker probeert naar een medespeler te passen. Alemany rent richting de bal. Alemany passt de bal met de wreef. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Flatt speelt de bal door. Ptak is nu in balbezit. Ptak passt de bal in één keer door. bin azad is nu in balbezit. bin azad draait met de bal, schiet en ... Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Eminescu kopt de bal weg. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany is nu in balbezit. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Alemany is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Apex 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 54%, Apex 46%.
Edgeworth Eagles F.C - Apex 0:2