Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC Riverglen Plate
433 Tactiek two
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Bogomilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Shaw de bal. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaluca is nu in balbezit. Kołodziejczak speelt de bal door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomilov passt de bal in één keer door. Brownlie rent richting de bal. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens speelt de bal door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw rent richting de bal. Shaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trapp passt de bal met de wreef. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu passt de bal in één keer door. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Brownlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw onderschept slim de pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:1

29e minuut.
Stevens probeert de bal met de borst te controleren. Stevens passt de bal met de wreef. Kołodziejczak geeft een lange en hoge pass. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kołodziejczak probeert naar een medespeler te passen. Shaw is nu in balbezit. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Shaw rent richting de bal. Shaw passt de bal met de wreef. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Papaluca geeft de bal voor. Stevens met een sublieme pass. Daar is Brownlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trapp passt de bal met de wreef. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu passt de bal zonder na te denken. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 76%, Riverglen Plate 24%.
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:1

49e minuut.
Daar is Papaluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:2

49e minuut.
Trapp met de inworp. Hudec rent richting de bal. Erdogan begaat een overtreding. Erdogan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bogomilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaw rent richting de bal. Shaw passt de bal met de wreef. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Georgio is nu in balbezit. Trapp verovert de bal door een tackle van achteren. Trapp geeft een hoge lob. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nelson met een harde bal richting middenveld. Daar is Papaluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:3

64e minuut.
Newton speelt de bal door. Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Shaw rent richting de bal. Shaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kołodziejczak is nu in balbezit. Kołodziejczak met een sublieme pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:4

70e minuut.
Erdogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak speelt de bal door. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. Newton heeft problemen om de bal te vangen. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trapp met de inworp. Shaw is nu in balbezit. Shaw haalt uit met een fantastische trap. Newton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Bogomilov rent richting de bal. Bogomilov passt de bal zonder na te denken. Shaw rent richting de bal. Shaw haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:5

82e minuut.
Brownlie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trapp met een snelle inworp. Shaw rent richting de bal. Shaw geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 82%, Riverglen Plate 18%.
Pilosus FC - Riverglen Plate 0:5