Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Tom Fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2912
Tom Fc East Keilor FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20
uitmuntend Schieten zwak
matig Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Swain rent richting de bal. Allemand onderschept slim de pass. Allemand met een sublieme pass. Runner is nu in balbezit. Runner geeft een hoge lob. Barnes bokst de bal weg.

4e minuut.
Stark geeft de bal voor. Inworp. Runner met de inworp. Declercq geeft een hoge lob. Bajamonte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Runner rent richting de bal. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Barnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 1:0

10e minuut.
Barnes speelt de bal door. Sampoerna kopt de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barnes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 2:0

12e minuut.
Papalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalia passt de bal met de wreef. Swain is nu in balbezit. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Santalab rent richting de bal. Santalab passt de bal met de wreef. Swain heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka geeft de bal voor. Labrada kopt de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Barnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Bajamonte is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Declercq maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Barnes trapt de bal weg van het doel. Papalia kopt de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Allemand de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ... Santalab probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Labrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 3:0

22e minuut.
Staniewski met een snelle inworp. Declercq rent richting de bal. Declercq passt de bal zonder na te denken. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ... Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labrada met een snelle inworp. Allemand is nu in balbezit. Allemand geeft de bal voor. Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sampoerna verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand rent richting de bal. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Barnes trapt de bal weg. Runner kopt de bal weg. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barnes trapt de bal weg van het doel. Sampoerna kan de bal niet met de borst controleren. Spicer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spicer krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocór met een snelle inworp. Sampoerna speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Santalab geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampoerna met een snelle inworp. Labrada rent richting de bal. Labrada geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viduka heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 4:0

33e minuut.
Kocór passt de bal zonder na te denken. Allemand is nu in balbezit. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Labrada geeft de bal voor. Declercq rent richting de bal. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 5:0

37e minuut.
Runner geeft een lange en hoge pass. Viduka kopt de bal weg. Stark heeft problemen om de bal te vangen. Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq geeft de bal voor. Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Labrada geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Swain heeft problemen om de bal te vangen. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Viduka de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Allemand rent richting de bal. Allemand geeft de bal voor. Labrada rent richting de bal. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 23%, East Keilor FC 77%.
Tom Fc - East Keilor FC 6:0

50e minuut.
Daar is Declercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declercq passt de bal zonder na te denken. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Barnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 7:0

53e minuut.
Staniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Runner de bal. Runner met een sublieme pass. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner passt de bal in één keer door. Stark rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Barnes bokst de bal weg.

60e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Barnes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 8:0

61e minuut.
Declercq is nu in balbezit. Declercq geeft een hoge lob. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Webb speelt de bal door. Allemand is nu in balbezit. Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Barnes trapt de bal weg. Sampoerna kopt de bal weg. Webb rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 9:0

67e minuut.
Allemand probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Swain rent richting de bal. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte schiet op doel. De bal raakt de paal. Barnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Santalab kopt de bal weg. Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna speelt de bal door. Labrada geeft de bal voor. Bajamonte springt en kopt de bal. Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Malbašić onderschept slim de pass. Malbašić geeft een lange en hoge pass. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kocór geeft een hoge lob. Delgado probeert de bal aan de voet te houden. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 10:0

84e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada onderschept slim de pass. Labrada passt de bal in één keer door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Swain met een sublieme pass. Bajamonte rent richting de bal. Swain schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Swain krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Santalab geeft een lange en hoge pass. Declercq kopt de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Barnes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - East Keilor FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 17%, East Keilor FC 83%.
Tom Fc - East Keilor FC 11:0