Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: P.A.O.K. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8848
P.A.O.K. Bond University
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 48.6
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft de bal voor. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Puutsa is nu in balbezit. Puutsa probeert naar een medespeler te passen. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:1

6e minuut.
Inworp. Wilmots zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostel rent richting de bal. Apostel geeft de bal voor. Puutsa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ganev met een sublieme pass. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een lange en hoge pass. Puutsa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi rent richting de bal. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apostel zal de hoekschop nemen. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:2

16e minuut.
Endrődi probeert de bal met de borst te controleren. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi geeft een lange en hoge pass. Puutsa krijgt zijn hoofd ertegen. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:3

19e minuut.
Sianidis passt de bal zonder na te denken. Endrődi rent richting de bal. Endrődi passt de bal in één keer door. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Endrődi onderschept slim de pass. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka schiet op doel. Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:4

25e minuut.
Füri speelt de bal door. Grant probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis geeft de bal voor. Vohánka krijgt zijn hoofd ertegen. Füri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:5

29e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant geeft een hoge lob. Vohánka kopt de bal weg. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Füri niet meer kan verder spelen.

30e minuut.
Dzienis kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa geeft een hoge lob. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:6

36e minuut.
Coppack trapt de bal weg van het doel. Endrődi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hay de bal. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:7

39e minuut.
Vohánka probeert de bal aan de voet te houden. Grant kopt de bal weg. Maninga kan de bal niet met de borst controleren. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 83%, Bond University 17%.
P.A.O.K. - Bond University 0:7

46e minuut.
Dzienis heeft problemen om de bal te vangen. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Vohánka kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:8

48e minuut.
Krajčík is nu in balbezit. Krajčík geeft een hoge lob. Vohánka heeft problemen om de bal te vangen. Coppack verovert de bal door een tackle van achteren. Puutsa met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:9

63e minuut.
Coppack trapt de bal weg. Endrődi kopt de bal weg. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vohánka is nu in balbezit. Coppack legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vohánka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vohánka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:10

64e minuut.
O`Carroll rent richting de bal. Daar is Coleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa verovert de bal door een tackle van achteren. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Coppack de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:11

66e minuut.
Wilmots is nu in balbezit. Bell maakt een afschuwelijke overtreding. Wilmots is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilmots met een snel genomen vrije trap. Puutsa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Hay de bal. Endrődi rent richting de bal. Endrődi geeft de bal voor. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Vohánka speelt de bal door. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa passt de bal met de wreef. Vohánka kan de bal niet met de borst controleren. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:12

76e minuut.
Hännikäinen passt de bal in één keer door. Apostel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coppack de bal. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Bond University 0:13

77e minuut.
Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen passt de bal met de wreef. Endrődi met een sublieme pass. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Burke speelt de bal door. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. O`Carroll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coleman komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vohánka onderschept slim de pass. Vohánka met een sublieme pass. Hay is nu in balbezit. Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maninga geeft een lange en hoge pass. Coleman probeert de bal aan de voet te houden. Grant speelt de bal door. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 68%, Bond University 32%.
P.A.O.K. - Bond University 0:13