Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riverglen Plate Apex
two Tactiek 541
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 35.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


12e minuut.
Alemany kopt de bal weg. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Trapp passt de bal zonder na te denken. Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomilov speelt de bal door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hudec geeft de bal voor. Shaw kopt de bal weg. Alemany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lowndes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pupovac de bal onder controle te krijgen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bogomilov heeft problemen om de bal te vangen. Bogomilov draait met de bal, schiet en ... Daar is Bogomilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bogomilov onderschept slim de pass. Bogomilov geeft de bal voor. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kołodziejczak met een sublieme pass. Trapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapp speelt de bal door. Shaw is nu in balbezit. Shaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogomilov speelt de bal door. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hickmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coveny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 41%, Apex 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riverglen Plate - Apex 0:0

50e minuut.
Bogomilov speelt de bal door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland is nu in balbezit. Shaw is nu in balbezit. Shaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Apex 1:0

51e minuut.
Denčić rent richting de bal. Trapp verovert de bal door een tackle van achteren. Trapp speelt de bal door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell geeft de bal voor. Laybutt heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Õdus bokst de bal weg.

64e minuut.
Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Garland rent richting de bal. Garland passt de bal met de wreef. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riverglen Plate - Apex 1:1

66e minuut.
Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany passt de bal zonder na te denken. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Õdus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. Õdus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga passt de bal in één keer door. Õdus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kábelt rent richting de bal. Hudec geeft de bal voor. Zirafi kan de bal niet met de borst controleren. Shaw is nu in balbezit. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stevens passt de bal zonder na te denken. Bogomilov is nu in balbezit. Met opzet legt Barrera zijn tegenspeler op de grond. Barrera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Zirafi passt de bal zonder na te denken. Kábelt is nu in balbezit. Kábelt geeft een hoge lob. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Apex 1:2

87e minuut.
Bzdęga passt de bal met de wreef. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell geeft de bal voor. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. Õdus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 40%, Apex 60%.
Riverglen Plate - Apex 1:2