Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC Edgeworth Eagles F.C
433 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 33.5
matig Schieten goed
waardeloos Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gumprecht kopt de bal weg. Flatt geeft een hoge lob. Christie kopt de bal weg. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Edgeworth Eagles F.C 0:1

11e minuut.
Gumprecht kopt de bal weg. Daar is Ptak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djublic begaat een overtreding. Djublic krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gumprecht rent richting de bal. Ptak rent richting de bal. Ptak speelt de bal door. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Galekovic probeert naar een medespeler te passen. Brownlie is nu in balbezit. Flatt verovert de bal door een tackle van achteren. bin azad rent richting de bal. bin azad schiet op doel. Nelson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Christie neemt de hoekschop. Ptak rent richting de bal. Ptak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vrkic rent richting de bal. Erdogan onderschept slim de pass. Erdogan probeert naar een medespeler te passen. Haugen is nu in balbezit. Haugen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vrkic kopt de bal weg. Klungelig pakt Ptak de bal. Papaluca rent richting de bal. Ptak verovert de bal door een tackle van achteren. Ptak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Newton geeft de bal voor. Erdogan kopt de bal weg. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Galekovic kan de bal niet met de borst controleren. Zillman begaat een overtreding. Galekovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Zmire zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Newton de bal. bin azad rent richting de bal. bin azad schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 66%, Edgeworth Eagles F.C 34%.
Pilosus FC - Edgeworth Eagles F.C 0:1

50e minuut.
Galekovic geeft een lange en hoge pass. Daar is Brownlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flatt met een sublieme pass. Ptak rent richting de bal. Ptak schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Marth passt de bal in één keer door. Haugen heeft problemen om de bal te vangen. Sabljak rent richting de bal. Zillman onderschept slim de pass. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad draait met de bal, schiet en ... Newton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 53%, Edgeworth Eagles F.C 47%.
Pilosus FC - Edgeworth Eagles F.C 0:1