Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Tom Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2993
Tom Fc Hamsik United
Normal Tactiek 4231
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 26.5
formidable Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Allemand geeft een hoge lob. Hewitt rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Puca de bal. Allemand is nu in balbezit. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Singleton is nu in balbezit. Sampoerna verovert de bal door een tackle van achteren. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Puca rent richting de bal. Allemand onderschept slim de pass. Allemand passt de bal met de wreef. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Singleton passt de bal met de wreef. Staniewski probeert de bal aan de voet te houden. Sampoerna met een sublieme pass. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 2:0

20e minuut.
Bajamonte is nu in balbezit. Allemand rent richting de bal. Towers is nu in balbezit. Allemand onderschept slim de pass. Allemand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 3:0

30e minuut.
Comley rent richting de bal. Comley met een sublieme pass. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 4:0

32e minuut.
Labrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand geeft een hoge lob. Declercq krijgt zijn hoofd ertegen. Allemand kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 5:0

36e minuut.
Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Allemand de bal. Allemand passt de bal zonder na te denken. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 6:0

37e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Labrada speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Markovski bokst de bal weg.

38e minuut.
Runner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singleton. Runner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Runner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patterson kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Rafter onderschept slim de pass. Rafter probeert naar een medespeler te passen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... Huang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 23%, Hamsik United 77%.
Tom Fc - Hamsik United 6:0

53e minuut.
Blake geeft de bal voor. Comley probeert de bal aan de voet te houden. Sampoerna rent richting de bal. Sampoerna geeft een hoge lob. Markovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Runner met een sublieme pass. Allemand rent richting de bal. Blake rent richting de bal. Allemand onderschept slim de pass. Allemand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 7:0

57e minuut.
Sampoerna speelt de bal door. Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Markovski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Comley kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Towers verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 8:0

61e minuut.
Comley bereikt de bal nog maar net als eerste. Comley passt de bal zonder na te denken. Daar is Puca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Runner is nu in balbezit. Runner passt de bal met de wreef. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Markovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 9:0

67e minuut.
Daar is Sampoerna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Allemand met een sublieme pass. Labrada is nu in balbezit. Labrada geeft een hoge lob. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Runner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staniewski de bal. Staniewski geeft de bal voor. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Markovski bokst de bal weg.

81e minuut.
Towers rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Markovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 10:0

82e minuut.
Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comley is nu in balbezit. Bajamonte onderschept slim de pass. Allemand rent richting de bal. Allemand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Staniewski geeft de bal voor. Daar is Hewitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Hamsik United 11:0

86e minuut.
Kocór is nu in balbezit. Kocór geeft een lange en hoge pass. Towers probeert de bal aan de voet te houden. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 23%, Hamsik United 77%.
Tom Fc - Hamsik United 11:0