Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Phil My Tank XI
442 Tactiek Hoho
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.5 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Shaw rent richting de bal. Shaw speelt de bal door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 0:1

6e minuut.
Endrődi passt de bal zonder na te denken. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel passt de bal met de wreef. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Kamara probeert naar een medespeler te passen. Raducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zorbas trapt de bal weg van het doel. Shaw kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krajčík de bal onder controle te krijgen. Zorbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 0:2

12e minuut.
Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Blake werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wilmots onderschept slim de pass. Wilmots passt de bal in één keer door. Apostel speelt de bal door. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Shaw passt de bal in één keer door. Daar is Baser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baser probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Puutsa speelt de bal door. Dzienis heeft problemen om de bal te vangen. Dzienis passt de bal met de wreef. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Blake bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Apostel speelt de bal door. Vohánka rent richting de bal. Yang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vohánka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vohánka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 1:2

26e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Kamara rent richting de bal. Grant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Baser speelt de bal door. Klungelig pakt Griffiths de bal. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Buitenspel voor Kamara. Goede buitenspelval van de verdediging. Grant maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vohánka kopt de bal weg. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vohánka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 37%, Phil My Tank XI 63%.
Bond University - Phil My Tank XI 1:2

50e minuut.
Heffernan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw passt de bal met de wreef. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 1:3

55e minuut.
Wilmots speelt de bal door. Endrődi rent richting de bal. Endrődi met een sublieme pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Endrődi kopt de bal weg. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka heeft problemen om de bal te vangen. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 2:3

70e minuut.
Ferris heeft problemen om de bal te vangen. Apostel rent richting de bal. Apostel probeert naar een medespeler te passen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bond University - Phil My Tank XI 3:3

74e minuut.
Dzienis is nu in balbezit. Dzienis passt de bal met de wreef. Puutsa heeft problemen om de bal te vangen. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 4:3

80e minuut.
Griffiths controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grant maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blake met een harde bal richting middenveld. Baser kopt de bal weg. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw met een sublieme pass. Kamara is nu in balbezit. Kamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bond University - Phil My Tank XI 4:4

90e minuut.
Blake geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostel met de inworp. Vohánka geeft een hoge lob. Puutsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Phil My Tank XI 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 37%, Phil My Tank XI 63%.
Bond University - Phil My Tank XI 5:4