Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers P.A.O.K.
Pickles 2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
56 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 27.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Susi met een sublieme pass. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 1:0

3e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 2:0

5e minuut.
Fox met een snelle inworp. Lah probeert naar een medespeler te passen. Lambert met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 3:0

7e minuut.
Coppack geeft de bal voor. Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 4:0

9e minuut.
Sianidis geeft de bal voor. Lambert rent richting de bal. Lambert passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lah heeft problemen om de bal te vangen. Lah met een sublieme pass. Coppack rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 5:0

14e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lah de bal. Lah met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 6:0

15e minuut.
Coleman geeft een lange en hoge pass. Sianidis is nu in balbezit. Sianidis geeft de bal voor. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox passt de bal in één keer door. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Hay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lambert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Maninga de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 7:0

21e minuut.
O`Carroll passt de bal zonder na te denken. Hay rent richting de bal. Hay passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 8:0

22e minuut.
Coleman rent richting de bal. Coleman passt de bal in één keer door. Hay is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 9:0

24e minuut.
Lah passt de bal met de wreef. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lah is nu in balbezit. Lah passt de bal zonder na te denken. Fox rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 10:0

30e minuut.
Schofield verovert de bal door een tackle van achteren. Schofield geeft een hoge lob. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 11:0

34e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lambert zal de hoekschop nemen. Hay kopt de bal weg. Susi met een sublieme pass. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schofield rent richting de bal. Susi probeert naar een medespeler te passen. Lah met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 12:0

42e minuut.
Susi speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppack rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 13:0

43e minuut.
O`Carroll probeert naar een medespeler te passen. Sianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianidis probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 18%, P.A.O.K. 82%.
Stamford Rangers - P.A.O.K. 14:0

47e minuut.
Solano rent richting de bal. Coppack is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 15:0

50e minuut.
Schofield onderschept slim de pass. Schofield geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hay de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 16:0

53e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. Agüero met een sublieme pass. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Maninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coppack met een harde bal richting middenveld. Susi kopt de bal weg. Solano probeert de bal met de borst te controleren. Solano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 17:0

60e minuut.
Schofield passt de bal met de wreef. Lah is nu in balbezit. Lah met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 18:0

62e minuut.
Grubb geeft een lange en hoge pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 19:0

65e minuut.
Lah is nu in balbezit. Lah passt de bal met de wreef. Fox met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fox neemt de hoekschop. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 20:0

66e minuut.
O`Carroll probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coleman de bal. Maninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 21:0

67e minuut.
O`Carroll is nu in balbezit. Schofield verovert de bal door een tackle van achteren. Schofield geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 22:0

69e minuut.
Inworp. Fox met de inworp. Lah rent richting de bal. Lah geeft een lange en hoge pass. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Fox de bal. Fox speelt de bal door. Coppack rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burke passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox met de inworp. Lah geeft de bal voor. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Welsch trapt de bal weg. Lambert kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Susi passt de bal zonder na te denken. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 23:0

78e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Coleman passt de bal in één keer door. Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lah speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 24:0

82e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Lambert rent richting de bal. Lambert speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 25:0

85e minuut.
Coleman kopt de bal weg. Fox geeft een lange en hoge pass. Daar is Coppack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Coppack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambert neemt de hoekschop. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 26:0

88e minuut.
Maninga met een sublieme pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 27:0

90e minuut.
Lah geeft een lange en hoge pass. Hay rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - P.A.O.K. 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 30%, P.A.O.K. 70%.
Stamford Rangers - P.A.O.K. 28:0