Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Apex Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4269
Apex Pilosus FC
541 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 24.8
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Kábelt verovert de bal door een tackle van achteren. Kábelt met een sublieme pass. Lowndes met een sublieme pass. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Renaud onderschept slim de pass. Renaud speelt de bal door. Haugen heeft problemen om de bal te vangen. Haugen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada passt de bal met de wreef. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barrera probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal met de wreef. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 1:0

22e minuut.
Georgio is nu in balbezit. Lowndes verovert de bal door een tackle van achteren. Lowndes probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mitchell geeft de bal voor. Bzdęga probeert de bal aan de voet te houden. Barrera is nu in balbezit. Alemany is nu in balbezit. Alemany schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Biesiada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papaluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany onderschept slim de pass. Alemany schiet op doel. Brownlie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera speelt de bal door. Alemany is nu in balbezit. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Renaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alemany is nu in balbezit. Alemany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 38%, Pilosus FC 62%.
Apex - Pilosus FC 1:0

46e minuut.
Erdogan rent richting de bal. Erdogan met een sublieme pass. Papaluca is nu in balbezit. Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Alemany is nu in balbezit. Alemany passt de bal met de wreef. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemany geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Georgio de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 2:0

54e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Alemany is nu in balbezit. Alemany passt de bal met de wreef. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 3:0

61e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Alemany rent richting de bal. Alemany haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 4:0

67e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada speelt de bal door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 5:0

70e minuut.
Doeltrap. Cid trapt de bal weg. Lowndes kopt de bal weg. Alemany is nu in balbezit. Alemany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mitchell met een snelle inworp. Georgio is nu in balbezit. Lowndes verovert de bal door een tackle van achteren. Lowndes geeft een lange en hoge pass. Bzdęga maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - Pilosus FC 6:0

79e minuut.
Biesiada met een sublieme pass. Barrera rent richting de bal. Barrera passt de bal zonder na te denken. Erdogan rent richting de bal. Erdogan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Zirafi geeft een hoge lob. Bzdęga rent richting de bal. Met opzet legt Clark zijn tegenspeler op de grond. Clark krijgt een gele kaart. Bzdęga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biesiada met een snel genomen vrije trap. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barrera passt de bal zonder na te denken. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga passt de bal met de wreef. Alemany is nu in balbezit. Alemany draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mitchell geeft een lange en hoge pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Alemany rent richting de bal. Alemany schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 34%, Pilosus FC 66%.
Apex - Pilosus FC 6:0