Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Saint Germman Tom Fc
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten formidable
poor Passen average
poor Verdedigen good


6e minuut.
Sampoerna rent richting de bal. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moss de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Arrarte is nu in balbezit. Runner is nu in balbezit. Runner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Allemand de bal. Allemand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte schiet op doel. Tander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:1

13e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte is nu in balbezit. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ... Tander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner met een sublieme pass. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Watts de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte geeft een hoge lob. Labrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:2

23e minuut.
Runner onderschept slim de pass. Runner probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Labrada met een snelle inworp. Allemand rent richting de bal. Parkinson speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Labrada rent richting de bal. Labrada passt de bal zonder na te denken. Price rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Pywell bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada verovert de bal door een tackle van achteren. Labrada probeert naar een medespeler te passen. Sampoerna geeft een lange en hoge pass. Bajamonte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:3

45e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Saint Germman 77%, Tom Fc 23%.
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:4

58e minuut.
Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Labrada rent richting de bal. Labrada speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Watts is nu in balbezit. Watts geeft de bal voor. Daar is Parkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand onderschept slim de pass. Allemand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Arrarte de bal. Allemand rent richting de bal. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parkinson de bal. Runner rent richting de bal. Runner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Runner is nu in balbezit. Runner passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand is nu in balbezit. Allemand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Labrada heeft problemen om de bal te vangen. Labrada geeft de bal voor. Klungelig pakt Arrarte de bal. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:5

80e minuut.
Parkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Parkinson passt de bal zonder na te denken. Arrarte rent richting de bal. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sampoerna kopt de bal weg. Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Parkinson de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Tander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:6

83e minuut.
Sampoerna speelt de bal door. Klungelig pakt Labrada de bal. Labrada geeft de bal voor. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bajamonte rent richting de bal. Watts is nu in balbezit. Allemand onderschept slim de pass. Allemand schiet op doel. Tander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:7

88e minuut.
Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Allemand rent richting de bal. Price rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Saint Germman 76%, Tom Fc 24%.
Athletico Saint Germman - Tom Fc 0:8