Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edgeworth Eagles F.C Bond University
Attack Tactiek 442
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 48.8
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Vohánka is nu in balbezit. Galekovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vohánka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vohánka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Geană probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:1

14e minuut.
Galekovic geeft een hoge lob. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad speelt de bal door. Ptak is nu in balbezit. Ptak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hännikäinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzienis rent richting de bal. Dzienis geeft de bal voor. Vohánka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:2

21e minuut.
Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Galekovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi draait met de bal, schiet en ... Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Urbańczyk probeert naar een medespeler te passen. Dzienis speelt de bal door. Vohánka is nu in balbezit. Apostel rent richting de bal. Apostel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:3

28e minuut.
bin azad speelt de bal door. Ptak met een sublieme pass. Gumprecht heeft problemen om de bal te vangen. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Apostel geeft een lange en hoge pass. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:4

43e minuut.
Vrkic geeft de bal voor. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin azad krijgt een gele kaart. Galekovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Apostel met een sublieme pass. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 62%, Bond University 38%.
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:4

53e minuut.
Apostel rent richting de bal. Apostel passt de bal in één keer door. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Urbańczyk onderschept slim de pass. Vohánka rent richting de bal. Vohánka speelt de bal door. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi met een sublieme pass. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:5

74e minuut.
Dzienis verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienis geeft een hoge lob. Vohánka kopt de bal weg. Puutsa heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bollen kopt de bal weg. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa schiet op doel. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:6

83e minuut.
Hännikäinen met een sublieme pass. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel met een sublieme pass. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Flatt passt de bal zonder na te denken. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen probeert naar een medespeler te passen. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wilmots kopt de bal weg. Apostel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabljak. Sabljak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 72%, Bond University 28%.
Edgeworth Eagles F.C - Bond University 0:6