Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Tom Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2902
Tom Fc Pilosus FC
Normal Tactiek 433
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 25.5
formidable Schieten average
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Allemand rent richting de bal. Brownlie rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bajamonte de bal onder controle te krijgen. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 1:0

5e minuut.
Declercq speelt de bal door. Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Djublic bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Brownlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownlie geeft de bal voor. Allemand geeft een lange en hoge pass. Nelson bokst de bal weg.

16e minuut.
Newton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Declercq met de inworp. Allemand geeft een hoge lob. Bajamonte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Brownlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand schiet op doel. Newton probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Djublic probeert naar een medespeler te passen. Kocór probeert naar een medespeler te passen. Runner met een sublieme pass. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Allemand kopt de bal weg. Daar is Brownlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Zillman de bal. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Djublic verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand rent richting de bal. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Allemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djublic bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Allemand krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kocór met een sublieme pass. Brownlie is nu in balbezit. Bajamonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajamonte krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Huang trapt de bal weg van het doel. Daar is Papaluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampoerna speelt de bal door. Allemand is nu in balbezit. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Runner speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ... Brownlie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 3:0

41e minuut.
Daar is Allemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 31%, Pilosus FC 69%.
Tom Fc - Pilosus FC 4:0

49e minuut.
Staniewski onderschept slim de pass. Staniewski met een sublieme pass. Newton rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand geeft de bal voor. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq met een sublieme pass. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna geeft een hoge lob. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 5:0

57e minuut.
Klungelig pakt Papaluca de bal. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Brownlie geeft een hoge lob. Inworp. Labrada met de inworp. Daar is Allemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brownlie trapt de bal weg. Runner rent richting de bal. Runner probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Nelson trapt de bal weg. Runner kopt de bal weg. Daar is Brownlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 6:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runner speelt de bal door. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nelson trapt de bal weg van het doel. Runner kopt de bal weg. Declercq speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kocór geeft een lange en hoge pass. Declercq rent richting de bal. Declercq passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Runner speelt de bal door. Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna passt de bal in één keer door. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sampoerna kopt de bal weg. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand passt de bal zonder na te denken. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Djublic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labrada met de inworp. Allemand heeft problemen om de bal te vangen. Allemand geeft een lange en hoge pass. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Nelson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal met de wreef. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 7:0

88e minuut.
Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand is nu in balbezit. Brownlie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Allemand raakt geblesseerd tijdens het duel. Allemand zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 8:0

89e minuut.
Allemand rent richting de bal. Allemand passt de bal zonder na te denken. Labrada speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajamonte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Pilosus FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 30%, Pilosus FC 70%.
Tom Fc - Pilosus FC 9:0