Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Strikers Clampdown
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Chick onderschept slim de pass. Brabham rent richting de bal. Brabham passt de bal zonder na te denken. Widera is nu in balbezit. Widera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Brabham geeft een lange en hoge pass. Holmes kopt de bal weg. Oliveira probeert de bal aan de voet te houden. Widera is nu in balbezit. Widera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Ho de bal. Peake onderschept slim de pass. Peake passt de bal in één keer door. Widera rent richting de bal. Widera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 31%, Clampdown 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Strikers - Clampdown 0:0

54e minuut.
Fiore trapt de bal weg. O`Connor kopt de bal weg. Racchi kan de bal niet met de borst controleren. Racchi schiet op doel. Nohra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Strikers - Clampdown 0:1

64e minuut.
Karpeh geeft een lange en hoge pass. Peake kan de bal niet met de borst controleren. Buonavoglia probeert naar een medespeler te passen. Brabham heeft problemen om de bal te vangen. Brabham geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pottier geeft een lange en hoge pass. Oliveira rent richting de bal. Oliveira met een sublieme pass. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Maninga de bal. Maninga met een sublieme pass. Daar is Panopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racchi rent richting de bal. Racchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chick geeft een hoge lob. Inworp. Whitley met de inworp. Shaw controleert de bal met de borst. Shaw geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
O`Connor rent richting de bal. O`Connor passt de bal met de wreef. Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Racchi haalt uit met een fantastische trap. Nohra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Strikers 59%, Clampdown 41%.
Rough Strikers - Clampdown 0:1