Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fish FC Axyphilite FC
422-- Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Haugland probeert naar een medespeler te passen. Laybutt is nu in balbezit. Laybutt passt de bal met de wreef. Ingall is nu in balbezit. Ingall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Despotovski is nu in balbezit. Despotovski passt de bal in één keer door. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Bothwell is nu in balbezit. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe schiet op doel. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotovski probeert naar een medespeler te passen. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon speelt de bal door. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Axyphilite FC 1:0

36e minuut.
North met een snelle inworp. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland passt de bal met de wreef. Daar is Ingall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Houston geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bothwell de bal onder controle te krijgen. Gordon is nu in balbezit. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 43%, Axyphilite FC 57%.
Fish FC - Axyphilite FC 1:0

48e minuut.
Despotovski met een sublieme pass. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell passt de bal met de wreef. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Despotovski passt de bal met de wreef. Ingall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crawford. Crawford krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gordon rent richting de bal. Despotovski onderschept slim de pass. Despotovski speelt de bal door. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
King verovert de bal door een tackle van achteren. King met een sublieme pass. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell schiet op doel. Hutchinson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Van Steeden geeft een lange en hoge pass. Bothwell krijgt zijn hoofd ertegen. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Axyphilite FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 37%, Axyphilite FC 63%.
Fish FC - Axyphilite FC 2:0