Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balotelli-Tubbies Victorious Secret
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ngata bereikt de bal nog maar net als eerste. Naven verovert de bal door een tackle van achteren. Naven probeert naar een medespeler te passen. Perosh rent richting de bal. Perosh draait met de bal, schiet en ... O`Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naven zal de hoekschop nemen. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 0:1

5e minuut.
Daar is Hunold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunold geeft een hoge lob. Fisher is nu in balbezit. Perosh onderschept slim de pass. Perosh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 0:2

5e minuut.
Crews speelt de bal door. Klungelig pakt Spencer de bal. Perosh is nu in balbezit. Perosh haalt uit met een fantastische trap. O`Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 0:3

10e minuut.
Ngata passt de bal zonder na te denken. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming speelt de bal door. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Haliti geeft de bal voor. Inworp. Lazaridis met een snelle inworp. Macallister is nu in balbezit. Macallister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ngata rent richting de bal. Perosh onderschept slim de pass. Macallister rent richting de bal. Macallister schiet op doel. O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carr trapt de bal weg. Ngata kopt de bal weg. Spencer is nu in balbezit. Spencer haalt uit met een fantastische trap. Carr bokst de bal weg.

39e minuut.
Cole is nu in balbezit. Naven onderschept slim de pass. Naven met een sublieme pass. Perosh is nu in balbezit. Perosh draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 68%, Victorious Secret 32%.
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 0:3

46e minuut.
Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Fleming is nu in balbezit. Spencer begaat een overtreding. Spencer krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Fisher met een sublieme pass. Osman met een sublieme pass. Singleton rent richting de bal. Crews verovert de bal door een tackle van achteren. Crews draait met de bal, schiet en ... Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Spencer onderschept slim de pass. Cotte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spencer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngata komt bij de bal en schiet. Carr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 1:3

60e minuut.
Bingley probeert de bal aan de voet te houden. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming begaat een overtreding. Fleming krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Osman met een sublieme pass. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews onderschept slim de pass. Spencer is nu in balbezit. Spencer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Naven onderschept slim de pass. Naven speelt de bal door. Perosh rent richting de bal. Perosh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cowman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 62%, Victorious Secret 38%.
Balotelli-Tubbies - Victorious Secret 1:4