Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andywyw Rough Strikers
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brabham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Connor is nu in balbezit. Karpeh verovert de bal door een tackle van achteren. Karpeh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
McDermott speelt de bal door. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maninga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arrarte de bal. Arrarte onderschept slim de pass. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 47%, Rough Strikers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andywyw - Rough Strikers 0:0

57e minuut.
Peake passt de bal met de wreef. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte geeft een hoge lob. Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis schiet op doel. Nohra bokst de bal weg. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Edwards rent richting de bal. Brabham is nu in balbezit. Edwards onderschept slim de pass. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Rough Strikers 1:0

68e minuut.
Peake is nu in balbezit. Peake probeert naar een medespeler te passen. Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera draait met de bal, schiet en ... Huxley bokst de bal weg.

86e minuut.
McDermott is nu in balbezit. McDermott probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Voice de bal. Voice schiet op doel. Panopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Nohra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 46%, Rough Strikers 54%.
Andywyw - Rough Strikers 1:0