Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balotelli-Tubbies Fish FC
433 Tactiek 422--
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell probeert naar een medespeler te passen. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bourke onderschept slim de pass. Bourke geeft een lange en hoge pass. Cowman kopt de bal weg. Bothwell rent richting de bal. Bothwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Harries onderschept slim de pass. Harries probeert naar een medespeler te passen. Fyfe rent richting de bal. Bothwell rent richting de bal. Bothwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Osman is nu in balbezit. Osman passt de bal met de wreef. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer onderschept slim de pass. Spencer schiet op doel. Kirk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Harries geeft een lange en hoge pass. Van Steeden kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngata de bal. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bourke geeft de bal voor. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell passt de bal met de wreef. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cowman met een harde bal richting middenveld. Ngata kopt de bal weg. Daar is Crews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crews draait met de bal, schiet en ... Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Crews heeft problemen om de bal te vangen. Crews geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jackson de bal onder controle te krijgen. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews schiet op doel. Kirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Crawford geeft de bal voor. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell onderschept slim de pass. Bothwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Fish FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 56%, Fish FC 44%.
Balotelli-Tubbies - Fish FC 0:1

49e minuut.
Renaud passt de bal in één keer door. Fyfe is nu in balbezit. Ngata rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Spencer rent richting de bal. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden met een sublieme pass. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
O`Neill trapt de bal weg. Gordon kopt de bal weg. Klungelig pakt Fisher de bal. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Lia met een snelle inworp. Osman speelt de bal door. Crews is nu in balbezit. Crews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balotelli-Tubbies - Fish FC 1:1

76e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston geeft de bal voor. Van Steeden kopt de bal weg. Bothwell rent richting de bal. Bothwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balotelli-Tubbies - Fish FC 1:2

81e minuut.
Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fyfe de bal. Bothwell rent richting de bal. Bothwell haalt uit met een fantastische trap. O`Neill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fyfe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Fyfe rent richting de bal. Fyfe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balotelli-Tubbies 65%, Fish FC 35%.
Balotelli-Tubbies - Fish FC 1:2