Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ashby Town SC Flagrant Sharks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Kirkpatrick passt de bal met de wreef. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis geeft de bal voor. Lane is nu in balbezit. Lane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nwagazi geeft een lange en hoge pass. Daar is Lane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ure. Ure krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Caruso rent richting de bal. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson geeft een lange en hoge pass. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 50%, Flagrant Sharks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ashby Town SC - Flagrant Sharks 0:0

61e minuut.
Kirkpatrick geeft een lange en hoge pass. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson geeft een hoge lob. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane schiet op doel. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Matthews maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Flagrant Sharks 1:0

74e minuut.
Kirkpatrick heeft problemen om de bal te vangen. Lane onderschept slim de pass. Kingdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane onderschept slim de pass. Lane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ure rent richting de bal. Dixon rent richting de bal. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pondeljak met een snelle inworp. Kirkpatrick geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hudson heeft problemen om de bal te vangen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy begaat een overtreding. Caruso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seaman met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 44%, Flagrant Sharks 56%.
Ashby Town SC - Flagrant Sharks 1:0