Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clampdown Andywyw
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Rees rent richting de bal. Rees probeert naar een medespeler te passen. Voice speelt de bal door. Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clampdown - Andywyw 0:1

10e minuut.
O`Connor met een sublieme pass. Racchi rent richting de bal. Edwards maakt een afschuwelijke overtreding. Edwards krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rees met een sublieme pass. Voice rent richting de bal. Voice met een sublieme pass. Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Douglas met een sublieme pass. Pantelidis is nu in balbezit. Fiore maakt een afschuwelijke overtreding. Fiore krijgt een gele kaart.

27e minuut.
McDermott passt de bal zonder na te denken. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis passt de bal in één keer door. Voice is nu in balbezit. Voice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis probeert naar een medespeler te passen. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice schiet op doel. Broxton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clampdown - Andywyw 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clampdown 58%, Andywyw 42%.
Clampdown - Andywyw 0:2

80e minuut.
Rees is nu in balbezit. Voice rent richting de bal. Voice geeft een hoge lob. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clampdown 45%, Andywyw 55%.
Clampdown - Andywyw 0:2