Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Sharks Chunky Monkey Town
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Winterbottom geeft een hoge lob. Jones is nu in balbezit. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ... Matthews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick passt de bal met de wreef. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. De Glanville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hudson geeft een hoge lob. De Glanville rent richting de bal. Trajcevski begaat een overtreding. De Glanville is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirkpatrick komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Sharks 54%, Chunky Monkey Town 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Sharks - Chunky Monkey Town 0:0

70e minuut.
Murphy geeft een hoge lob. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson speelt de bal door. Klungelig pakt De Glanville de bal. De Glanville draait met de bal, schiet en ... Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kirkpatrick is nu in balbezit. Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkpatrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirkpatrick krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Neal passt de bal zonder na te denken. Dixon is nu in balbezit. Dixon passt de bal zonder na te denken. De Glanville is nu in balbezit. De Glanville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Sharks - Chunky Monkey Town 1:0

84e minuut.
Batty geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Neal de bal onder controle te krijgen. Trajcevski rent richting de bal. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Sharks - Chunky Monkey Town 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Sharks 32%, Chunky Monkey Town 68%.
Flagrant Sharks - Chunky Monkey Town 2:0