Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fish FC Rough Strikers
422-- Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham is nu in balbezit. Van Steeden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Steeden krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Van Steeden geeft een lange en hoge pass. Bothwell is nu in balbezit. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell onderschept slim de pass. Bothwell schiet op doel. Nohra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Adams probeert de bal aan de voet te houden. Houston rent richting de bal. Adams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bothwell rent richting de bal. Bothwell passt de bal in één keer door. Mundy rent richting de bal. Mundy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Groves de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Panopoulos kopt de bal weg. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell begaat een overtreding. Bothwell krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell geeft de bal voor. Pottier kan de bal niet met de borst controleren. Bothwell rent richting de bal. Bothwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Rough Strikers 1:0

37e minuut.
Pottier geeft een hoge lob. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford rent richting de bal. Hunt onderschept slim de pass. Hunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Van Steeden kopt de bal weg. Mundy rent richting de bal. Mundy geeft een lange en hoge pass. Bothwell is nu in balbezit. Bothwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nohra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 34%, Rough Strikers 66%.
Fish FC - Rough Strikers 1:0

49e minuut.
Brabham onderschept slim de pass. Hunt is nu in balbezit. Hunt speelt de bal door. Widera rent richting de bal. Widera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford met een sublieme pass. Groves rent richting de bal. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nohra met een sublieme pass. Daar is Hunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford met een sublieme pass. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brabham is nu in balbezit. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon passt de bal met de wreef. Mundy is nu in balbezit. Mundy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Rough Strikers 2:0

83e minuut.
Houston geeft een hoge lob. Mundy is nu in balbezit. Chick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chick krijgt een gele kaart. Mundy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bothwell neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 28%, Rough Strikers 72%.
Fish FC - Rough Strikers 2:0