Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooman Beans District FC
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mahony rent richting de bal. Mahony met een sublieme pass. Perosh is nu in balbezit. Harding is nu in balbezit. Harding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Perosh verovert de bal door een tackle van achteren. Perosh passt de bal in één keer door. Coleman is nu in balbezit. Coleman schiet op doel. Widera heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weatford neemt de hoekschop. Wirrpanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirrpanda schiet op doel. Jeans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - District FC 1:0

18e minuut.
Papalia met een sublieme pass. Grover speelt de bal door. Galekovic rent richting de bal. Galekovic draait met de bal, schiet en ... Hoang probeert de bal aan de voet te houden. Newcombe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Brock bereikt de bal nog maar net als eerste. Srhoj is nu in balbezit. Srhoj passt de bal met de wreef. Coleman heeft problemen om de bal te vangen. Coleman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Weatford passt de bal met de wreef. Galekovic rent richting de bal. Fyfe begaat een overtreding. Galekovic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galekovic kan niet meer verder spelen. Yon komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Day geeft een hoge lob. Wirrpanda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Towers de bal onder controle te krijgen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. Jeans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Srhoj passt de bal met de wreef. Towers geeft de bal voor. Inworp. Markovski met een snelle inworp. Srhoj geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coleman springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Hunold is nu in balbezit. Hunold geeft een lange en hoge pass. Fyfe is nu in balbezit. Yon verovert de bal door een tackle van achteren. Yon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perosh. Harding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grover zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooman Beans - District FC 1:1

43e minuut.
Harding is nu in balbezit. Markovski verovert de bal door een tackle van achteren. Markovski probeert naar een medespeler te passen. Coleman rent richting de bal. Coleman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 49%, District FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hooman Beans - District FC 1:1

52e minuut.
Hunold rent richting de bal. Weatford verovert de bal door een tackle van achteren. Hunold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hunold moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hunold schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McNally neemt de hoekschop. Yon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - District FC 1:2

64e minuut.
Mahony passt de bal met de wreef. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Towers heeft problemen om de bal te vangen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooman Beans - District FC 2:2

71e minuut.
Brock probeert naar een medespeler te passen. Papalia rent richting de bal. Perosh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perosh krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Fyfe kopt de bal weg. Grover is nu in balbezit. Grover passt de bal met de wreef. Yon rent richting de bal. Yon haalt uit met een fantastische trap. Newcombe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Perosh rent richting de bal. Grover rent richting de bal. Grover speelt de bal door. Perosh is nu in balbezit. Perosh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Weatford met een snelle inworp. Mahony rent richting de bal. Grover legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahony is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wirrpanda neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - District FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 55%, District FC 45%.
Hooman Beans - District FC 3:2