Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunky Monkey Town Victorious Secret
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Fleming met een sublieme pass. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 0:1

15e minuut.
Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Upton. Lazaridis raakt geblesseerd tijdens het duel. Clarke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perosh is nu in balbezit. Perosh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton geeft de bal voor. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lazaridis passt de bal met de wreef. Daar is Nohra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macallister rent richting de bal. Macallister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 0:2

21e minuut.
Upton probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming met een sublieme pass. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 0:3

34e minuut.
Upton geeft een lange en hoge pass. Cotte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. Carr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 1:3

37e minuut.
Lazaridis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winterbottom. Lazaridis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hunold met een snel genomen vrije trap. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh haalt uit met een fantastische trap. Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Macallister onderschept slim de pass. Macallister speelt de bal door. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 60%, Victorious Secret 40%.
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 1:3

82e minuut.
Naven passt de bal zonder na te denken. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee probeert naar een medespeler te passen. Perosh rent richting de bal. Perosh schiet op doel. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hunold kan de bal niet met de borst controleren. Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hunold moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hunold schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Neal raakt geblesseerd tijdens het duel. Winterbottom zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 51%, Victorious Secret 49%.
Chunky Monkey Town - Victorious Secret 1:3