Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ashby Town SC Balotelli-Tubbies
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caruso met een snelle inworp. Newhill probeert naar een medespeler te passen. Lane rent richting de bal. Lane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Balotelli-Tubbies 1:0

2e minuut.
Crews met een sublieme pass. Klungelig pakt Spencer de bal. Lane is nu in balbezit. Lane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cowman geeft een hoge lob. Inworp. Caruso met de inworp. Klungelig pakt Austin de bal. Austin probeert naar een medespeler te passen. O`Neill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cole kopt de bal weg. Ngata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Newhill. Newhill krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ngata probeert de bal met de borst te controleren. Austin is nu in balbezit. Austin speelt de bal door. Lane rent richting de bal. Lane schiet op doel. O`Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Caruso geeft een hoge lob. Newhill is nu in balbezit. Newhill passt de bal zonder na te denken. Lane is nu in balbezit. Lane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Crews met een sublieme pass. Spencer rent richting de bal. Pantelidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantelidis krijgt een gele kaart. Spencer raakt geblesseerd tijdens het duel. Crews legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ashby Town SC - Balotelli-Tubbies 1:1

30e minuut.
Austin is nu in balbezit. Crews verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seaman. Seaman krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cowman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracken met de inworp. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Cowman heeft problemen om de bal te vangen. Lane is nu in balbezit. Lane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brosque trapt de bal weg. Cole kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Newhill de bal onder controle te krijgen. Crews is nu in balbezit. Crews schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 48%, Balotelli-Tubbies 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ashby Town SC - Balotelli-Tubbies 1:1

47e minuut.
Doeltrap. O`Neill met een harde bal richting middenveld. Newhill kopt de bal weg. Lane is nu in balbezit. Lane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
O`Neill trapt de bal weg. Seaman kopt de bal weg. Lane bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... O`Neill bokst de bal weg.

71e minuut.
Crews is nu in balbezit. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer passt de bal zonder na te denken. Crews is nu in balbezit. Crews draait met de bal, schiet en ... Brosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pantelidis geeft een hoge lob. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spencer rent richting de bal. Spencer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 42%, Balotelli-Tubbies 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ashby Town SC - Balotelli-Tubbies 1:1