Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kingz ASS Roma
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burns de bal. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Peake de bal. Peake geeft de bal voor. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon geeft een lange en hoge pass. Burns probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - ASS Roma 1:0

20e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft een lange en hoge pass. Phillips kopt de bal weg. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mooney onderschept slim de pass. Mooney speelt de bal door. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - ASS Roma 2:0

36e minuut.
Daar is Burgoyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutakidis rent richting de bal. Peake verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne schiet op doel. Willis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - ASS Roma 3:0

44e minuut.
Gordon geeft de bal voor. Pierce onderschept slim de pass. Haugen controleert de bal met de borst. Mooney onderschept slim de pass. Mooney geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 29%, ASS Roma 71%.
FC Kingz - ASS Roma 3:0

53e minuut.
Ponting geeft een lange en hoge pass. Peake is nu in balbezit. Peake passt de bal zonder na te denken. Burgoyne is nu in balbezit. Burgoyne schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Querro de bal onder controle te krijgen. Longmuir bereikt de bal nog maar net als eerste. Longmuir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 46%, ASS Roma 54%.
FC Kingz - ASS Roma 3:0