Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Spirit Alice Springs United
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Inworp. Sterjovski met een snelle inworp. Cooper rent richting de bal. Cooper geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Phillips rent richting de bal. Phillips geeft de bal voor. Pierce probeert de bal aan de voet te houden. Maras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Myburg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cooper passt de bal in één keer door. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Selling rent richting de bal. Casserly verovert de bal door een tackle van achteren. Casserly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Bulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een hoge lob. Myburg rent richting de bal. Myburg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kennedy geeft een lange en hoge pass. Bulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McKinnon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Maras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bulloch kopt de bal weg. Lozanovski controleert de bal met de borst. Phillips is nu in balbezit. Phillips schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Newhill passt de bal met de wreef. Bulloch is nu in balbezit. Bulloch met een sublieme pass. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel. Downing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Spirit 57%, Alice Springs United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Spirit - Alice Springs United 0:0

56e minuut.
Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Markovski onderschept slim de pass. Markovski met een sublieme pass. Myburg rent richting de bal. Myburg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski speelt de bal door. Bulloch met een sublieme pass. Casserly is nu in balbezit. Casserly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Newhill verovert de bal door een tackle van achteren. Newhill geeft een lange en hoge pass. Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Spirit - Alice Springs United 0:1

74e minuut.
Markovski onderschept slim de pass. Markovski probeert naar een medespeler te passen. Pierce is nu in balbezit. Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Myburg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Milligan passt de bal met de wreef. Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casserly krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cooper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selling de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sterjovski neemt de hoekschop. Casserly maakt een snoekduik en kopt de bal. Downing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Spirit 63%, Alice Springs United 37%.
Flagrant Spirit - Alice Springs United 0:1