Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 11:30
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: Real JB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1536
Real JB Secret Hawks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Brock heeft problemen om de bal te vangen. Myburg is nu in balbezit. Bingley onderschept slim de pass. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Matassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassa passt de bal met de wreef. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real JB - Secret Hawks 1:0

39e minuut.
Matassa met een sublieme pass. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Bingley is nu in balbezit. Bingley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real JB - Secret Hawks 2:0

42e minuut.
Lopez rent richting de bal. Despotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopez. Despotovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klee komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bargwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargwanna probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden heeft problemen om de bal te vangen. Bingley rent richting de bal. Bingley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Goodson geeft een hoge lob. Klee rent richting de bal. Skaife legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klee legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 38%, Secret Hawks 62%.
Real JB - Secret Hawks 2:0

46e minuut.
Despotovski speelt de bal door. Klee is nu in balbezit. Met opzet legt Van Steeden zijn tegenspeler op de grond. Van Steeden krijgt een gele kaart. Klee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klee kan niet meer verder spelen. Osman komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Skaife rent richting de bal. Skaife passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bargwanna de bal. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingley haalt uit met een fantastische trap. Upton kopt de bal weg. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kingdon probeert naar een medespeler te passen. Despotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez rent richting de bal. Despotovski verovert de bal door een tackle van achteren. Despotovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bargwanna met de inworp. Kingdon met een sublieme pass. Despotovski rent richting de bal. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matassa is nu in balbezit. Matassa speelt de bal door. Bingley is nu in balbezit. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real JB - Secret Hawks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 36%, Secret Hawks 64%.
Real JB - Secret Hawks 3:0