Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dingos ASS Roma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson speelt de bal door. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stark verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis onderschept slim de pass. Poutakidis met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Willis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Robertson neemt de hoekschop. Daar is Burns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dingos - ASS Roma 1:0

12e minuut.
Longmuir onderschept slim de pass. Stark rent richting de bal. Querro verovert de bal door een tackle van achteren. Querro draait met de bal, schiet en ... Singeorzan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Dingos - ASS Roma 1:1

21e minuut.
Willis speelt de bal door. Willey kopt de bal weg. Willey probeert naar een medespeler te passen. Nohra geeft een lange en hoge pass. Davidson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dingos - ASS Roma 2:1

34e minuut.
Stark passt de bal zonder na te denken. Nohra rent richting de bal. Nohra met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Davidson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Haugen onderschept slim de pass. Haugen met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dingos - ASS Roma 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dingos 28%, ASS Roma 72%.
AC Dingos - ASS Roma 3:1

47e minuut.
Longmuir passt de bal met de wreef. Querro rent richting de bal. Querro schiet op doel. Maras probeert de bal aan de voet te houden. Singeorzan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Burns kopt de bal weg. Heffernan rent richting de bal. Heffernan passt de bal zonder na te denken. Querro bereikt de bal nog maar net als eerste. Querro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Buonavoglia onderschept slim de pass. Buonavoglia geeft een lange en hoge pass. Longmuir is nu in balbezit. Longmuir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Stark rent richting de bal. Burns begaat een overtreding. Burns krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis geeft een lange en hoge pass. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Longmuir bereikt de bal nog maar net als eerste. Longmuir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dingos 66%, ASS Roma 34%.
AC Dingos - ASS Roma 3:1