Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Bombers FC Kingz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Peake is nu in balbezit. Peake speelt de bal door. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Bombers - FC Kingz 0:1

7e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill is nu in balbezit. Burgoyne onderschept slim de pass. Burgoyne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Christie geeft een lange en hoge pass. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoyne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buljan verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon met een sublieme pass. Peake is nu in balbezit. Peake haalt uit met een fantastische trap. Harrop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoyne schiet op doel. Comley heeft problemen om de bal te vangen. Peake rent richting de bal. Peake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Bombers 62%, FC Kingz 38%.
Calm Bombers - FC Kingz 0:1

47e minuut.
Phillips onderschept slim de pass. Phillips geeft een hoge lob. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mooney geeft een hoge lob. Horsley kopt de bal weg. Comley heeft problemen om de bal te vangen. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Christie kopt de bal weg. Phillips is nu in balbezit. Derries verovert de bal door een tackle van achteren. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Bombers - FC Kingz 1:1

79e minuut.
Gough heeft problemen om de bal te vangen. Derries rent richting de bal. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Gough verovert de bal door een tackle van achteren. Gough draait met de bal, schiet en ... Recchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Bombers - FC Kingz 2:1

83e minuut.
Comley kopt de bal weg. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander maakt een afschuwelijke overtreding. Tander krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Bombers 65%, FC Kingz 35%.
Calm Bombers - FC Kingz 2:1