Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alice Springs United manchester yanited
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Vieri passt de bal met de wreef. Daar is Newhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsoukos is nu in balbezit. Fanning is nu in balbezit. Fanning schiet op doel. Bingley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

4e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft een lange en hoge pass. Daar is Demourtzidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Newhill passt de bal zonder na te denken. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri is nu in balbezit. Koutsoukos onderschept slim de pass. Koutsoukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alice Springs United - manchester yanited 0:1

24e minuut.
Bulloch is nu in balbezit. Demourtzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bulloch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Watson geeft een lange en hoge pass. Demourtzidis is nu in balbezit. Demourtzidis probeert naar een medespeler te passen. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson passt de bal met de wreef. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning draait met de bal, schiet en ... Bingley probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morris kopt de bal weg. Koutsoukos rent richting de bal. Newhill is nu in balbezit. Koutsoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoukos haalt uit met een fantastische trap. Bingley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Demourtzidis kopt de bal weg. Koutsoukos is nu in balbezit. Koutsoukos passt de bal zonder na te denken. Daar is Fanning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanning draait met de bal, schiet en ... Bingley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 68%, manchester yanited 32%.
Alice Springs United - manchester yanited 0:1

48e minuut.
Morris met een snelle inworp. Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe geeft een lange en hoge pass. Fanning rent richting de bal. Fanning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rex bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris rent richting de bal. Morris passt de bal zonder na te denken. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sterjovski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mitchell de bal onder controle te krijgen. Casserly rent richting de bal. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Van Blerk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alice Springs United - manchester yanited 1:1

86e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Demourtzidis onderschept slim de pass. Demourtzidis met een sublieme pass. Koutsoukos rent richting de bal. Koutsoukos passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alice Springs United 55%, manchester yanited 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alice Springs United - manchester yanited 1:1