Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Hawks Atriatum Tsunamis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bargwanna rent richting de bal. Buljan verovert de bal door een tackle van achteren. Buljan speelt de bal door. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 0:1

8e minuut.
Buljan is nu in balbezit. Brabham is nu in balbezit. Buljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljan schiet op doel. Upton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Goodwin passt de bal met de wreef. Anabalon is nu in balbezit. Anabalon passt de bal zonder na te denken. Brabham rent richting de bal. Brabham draait met de bal, schiet en ... Wingall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Wylie speelt de bal door. Stuart rent richting de bal. Stuart passt de bal zonder na te denken. Anabalon is nu in balbezit. Anabalon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman probeert naar een medespeler te passen. Deeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotovski verovert de bal door een tackle van achteren. Despotovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 1:1

34e minuut.
Osman is nu in balbezit. Osman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Despotovski de bal. Despotovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Goodson kopt de bal weg. Stuart rent richting de bal. Despotovski onderschept slim de pass. Despotovski haalt uit met een fantastische trap. Paulson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Hawks 59%, Atriatum Tsunamis 41%.
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 2:1

47e minuut.
Stuart kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bargwanna de bal onder controle te krijgen. Brabham rent richting de bal. Buljan rent richting de bal. Buljan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 2:2

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wingall trapt de bal weg van het doel. Goodson kopt de bal weg. Despotovski rent richting de bal. Despotovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wylie probeert de bal met de borst te controleren. Wylie probeert naar een medespeler te passen. Stuart rent richting de bal. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Hawks 55%, Atriatum Tsunamis 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret Hawks - Atriatum Tsunamis 2:2