Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:30
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: Real JB Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2749
Real JB Eternal Koalas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Borkowski rent richting de bal. Van Bentum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingley verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Douglas met een sublieme pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood passt de bal in één keer door. Blackmore is nu in balbezit. Blackmore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Matassa controleert de bal met de borst. Matassa probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real JB - Eternal Koalas 1:0

19e minuut.
Recchia trapt de bal weg. Dumarski kopt de bal weg. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood met een sublieme pass. Webster rent richting de bal. Blackmore verovert de bal door een tackle van achteren. Blackmore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 34%, Eternal Koalas 66%.
Real JB - Eternal Koalas 1:0

52e minuut.
Wood geeft de bal voor. Klungelig pakt Webster de bal. Houston rent richting de bal. Douglas verovert de bal door een tackle van achteren. Douglas geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ng rent richting de bal. Ng met een sublieme pass. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Wood passt de bal in één keer door. Van Bentum probeert naar een medespeler te passen. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood geeft een hoge lob. Dumarski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real JB 53%, Eternal Koalas 47%.
Real JB - Eternal Koalas 1:0