Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Koalas Secret Hawks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kingdon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cooper komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Myburg verovert de bal door een tackle van achteren. Myburg met een sublieme pass. Cooper rent richting de bal. Blackmore verovert de bal door een tackle van achteren. Blackmore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osman is nu in balbezit. Johnson rent richting de bal. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Van Bentum probeert naar een medespeler te passen. Osman rent richting de bal. Van Bentum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Bentum krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Petrie speelt de bal door. Myburg rent richting de bal. Douglas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Douglas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Bargwanna geeft een lange en hoge pass. Wylie rent richting de bal. Wylie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Koalas 51%, Secret Hawks 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eternal Koalas - Secret Hawks 0:0

63e minuut.
Blackmore rent richting de bal. Bolton is nu in balbezit. Blackmore verovert de bal door een tackle van achteren. Wood is nu in balbezit. Wood haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Wingall niet meer kan verder spelen. Haugen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Blackmore rent richting de bal. Wood heeft problemen om de bal te vangen. Wood passt de bal met de wreef. Dumarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Koalas - Secret Hawks 1:0

67e minuut.
Mahony probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Douglas met de inworp. Van Bentum heeft problemen om de bal te vangen. Van Bentum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wood rent richting de bal. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wood krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Van Bentum passt de bal zonder na te denken. Blackmore rent richting de bal. Blackmore passt de bal zonder na te denken. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Koalas - Secret Hawks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Koalas 47%, Secret Hawks 53%.
Eternal Koalas - Secret Hawks 2:0