Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dingos Atriatum Tsunamis
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Maras geeft de bal voor. Klungelig pakt Deeley de bal. Martin rent richting de bal. Martin passt de bal met de wreef. Goodwin geeft een hoge lob. Singeorzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Stuart probeert naar een medespeler te passen. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin passt de bal in één keer door. Stark rent richting de bal. Stark draait met de bal, schiet en ... Paulson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright geeft de bal voor. Heffernan kopt de bal weg. Nohra probeert de bal met de borst te controleren. Nohra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Nohra rent richting de bal. Nohra geeft de bal voor. Davidson rent richting de bal. Davidson draait met de bal, schiet en ... Paulson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Deeley is nu in balbezit. Deeley geeft een hoge lob. Anabalon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson geeft een lange en hoge pass. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Buljan probeert naar een medespeler te passen. Brabham heeft problemen om de bal te vangen. Maras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dingos 58%, Atriatum Tsunamis 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Dingos - Atriatum Tsunamis 0:0

46e minuut.
Willey onderschept slim de pass. Buljan verovert de bal door een tackle van achteren. Buljan passt de bal in één keer door. Brabham rent richting de bal. Brabham schiet op doel. Singeorzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Nohra passt de bal met de wreef. Deeley rent richting de bal. Davidson onderschept slim de pass. Davidson schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Klungelig pakt Deeley de bal. Martin rent richting de bal. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark rent richting de bal. Stark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Buljan verovert de bal door een tackle van achteren. Buljan passt de bal zonder na te denken. Brabham is nu in balbezit. Brabham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
McDermott speelt de bal door. Rane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rane probeert naar een medespeler te passen. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dingos - Atriatum Tsunamis 0:1

73e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins geeft de bal voor. Berry geeft een lange en hoge pass. Brabham rent richting de bal. Brabham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dingos - Atriatum Tsunamis 0:2

82e minuut.
Daar is Rane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljan speelt de bal door. Brabham is nu in balbezit. Brabham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rane heeft problemen om de bal te vangen. Buljan is nu in balbezit. Buljan passt de bal zonder na te denken. Brabham rent richting de bal. Brabham draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dingos 68%, Atriatum Tsunamis 32%.
AC Dingos - Atriatum Tsunamis 0:2