Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Bombers Eternal Koalas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Petrie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gough rent richting de bal. Derries is nu in balbezit. Gough rent richting de bal. Gough haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Bombers - Eternal Koalas 1:0

9e minuut.
Gough raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fleming komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Bentum is nu in balbezit. Van Bentum passt de bal zonder na te denken. Blackmore rent richting de bal. Blackmore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tander rent richting de bal. Wood onderschept slim de pass. Blackmore rent richting de bal. Wood is nu in balbezit. Wood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Comley geeft een hoge lob. Dumarski heeft problemen om de bal te vangen. Dumarski passt de bal zonder na te denken. Blackmore is nu in balbezit. Blackmore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Bombers 48%, Eternal Koalas 52%.
Calm Bombers - Eternal Koalas 1:0

47e minuut.
Van Bentum probeert naar een medespeler te passen. Wood is nu in balbezit. Met opzet legt Cahill zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cahill moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cahill schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Wood is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buljan. Wood is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wood komt bij de bal en schiet. Harrop bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Bombers 42%, Eternal Koalas 58%.
Calm Bombers - Eternal Koalas 1:0