Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Power 460_Felix F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Colosimo verovert de bal door een tackle van achteren. Colosimo met een sublieme pass. Blake met een sublieme pass. Derries is nu in balbezit. Derries draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Derries bereikt de bal nog maar net als eerste. Derries haalt uit met een fantastische trap. Karas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Healy neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Selling passt de bal zonder na te denken. Derries bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee rent richting de bal. Derries onderschept slim de pass. Derries schiet op doel. Friend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 60%, 460_Felix F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Power - 460_Felix F.C 0:0

48e minuut.
Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd met een sublieme pass. Karas is nu in balbezit. Derries verovert de bal door een tackle van achteren. Derries haalt uit met een fantastische trap. Friend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derries bereikt de bal nog maar net als eerste. Derries haalt uit met een fantastische trap. Friend werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Power - 460_Felix F.C 0:1

51e minuut.
Selling rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colosimo met een snelle inworp. Selling rent richting de bal. Selling geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cunico verovert de bal door een tackle van achteren. Cunico passt de bal zonder na te denken. Batty speelt de bal door. Derries rent richting de bal. Derries draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Healy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batty rent richting de bal. Batty geeft een lange en hoge pass. Derries is nu in balbezit. Derries haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty probeert naar een medespeler te passen. Klee heeft problemen om de bal te vangen. Derries rent richting de bal. Derries schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 53%, 460_Felix F.C 47%.
Infamous Power - 460_Felix F.C 0:1