Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Hammm Flaming Galahs FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Adkins met een sublieme pass. Bennett is nu in balbezit. Bennett passt de bal zonder na te denken. Copping bereikt de bal nog maar net als eerste. Copping schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday passt de bal met de wreef. Crawford rent richting de bal. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Franker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Maras met de inworp. Munday is nu in balbezit. Munday speelt de bal door. Howard is nu in balbezit. Howard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Woodin rent richting de bal. Woodin geeft de bal voor. Wilkin rent richting de bal. Wilkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Flaming Galahs FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 37%, Flaming Galahs FC 63%.
West Hammm - Flaming Galahs FC 0:1

49e minuut.
Sandilands rent richting de bal. Copping verovert de bal door een tackle van achteren. Copping met een sublieme pass. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sullivan kopt de bal weg. Maras rent richting de bal. Maras passt de bal zonder na te denken. Copping is nu in balbezit. Copping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Copping is nu in balbezit. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins rent richting de bal. Copping is nu in balbezit. Copping draait met de bal, schiet en ... Franker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Howard de bal. Wilkin rent richting de bal. Pavlich rent richting de bal. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bennett passt de bal in één keer door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford met een sublieme pass. Klungelig pakt Copping de bal. Copping haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 30%, Flaming Galahs FC 70%.
West Hammm - Flaming Galahs FC 0:1