Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Name NSW united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos met een sublieme pass. Colombera is nu in balbezit. Colombera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lawton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawton geeft een lange en hoge pass. Davies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haereiti is nu in balbezit. Haereiti schiet op doel. Hodge bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Finn geeft de bal voor. Inworp. Baird met de inworp. Love rent richting de bal. Love geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Owens probeert naar een medespeler te passen. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love probeert naar een medespeler te passen. Haereiti rent richting de bal. Haereiti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Hodge met een harde bal richting middenveld. Owens kopt de bal weg. Haereiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haereiti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Davies kopt de bal weg. Giannakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Colombera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombera draait met de bal, schiet en ... Mason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - NSW united 0:1

41e minuut.
Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baser. Baser krijgt een gele kaart. D`Arcy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davies met een snel genomen vrije trap. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht schiet op doel. Mason bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - NSW united 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 51%, NSW united 49%.
Team Name - NSW united 0:2

48e minuut.
Baird verovert de bal door een tackle van achteren. Baird probeert naar een medespeler te passen. Davies geeft de bal voor. Colombera is nu in balbezit. Colombera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Laybutt kopt de bal weg. Owens kan de bal niet met de borst controleren. Baird onderschept slim de pass. Colombera rent richting de bal. Colombera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Baird passt de bal met de wreef. Ghannam is nu in balbezit. Ghannam geeft een hoge lob. Colombera rent richting de bal. Colombera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baird is nu in balbezit. Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens geeft een lange en hoge pass. Laybutt rent richting de bal. Laybutt geeft de bal voor. Paal!

67e minuut.
D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens onderschept slim de pass. Owens passt de bal in één keer door. Haereiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haereiti schiet op doel. Hodge bokst de bal weg.

90e minuut.
Davies is nu in balbezit. Davies geeft de bal voor. Grover probeert de bal aan de voet te houden. Colombera is nu in balbezit. Colombera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 58%, NSW united 42%.
Team Name - NSW united 0:2