Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:30
  • Competitiewedstrijd: League III.03
  • Stadion: UNSW Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2739
UNSW NSW united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Davies speelt de bal door. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine passt de bal met de wreef. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baird rent richting de bal. Baird geeft een hoge lob. Sabljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colombera is nu in balbezit. Colombera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNSW - NSW united 0:1

18e minuut.
Baird geeft een hoge lob. O`Donoghue rent richting de bal. Met opzet legt D`Arcy zijn tegenspeler op de grond. D`Arcy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
O`Donoghue met een sublieme pass. Nelson geeft een lange en hoge pass. Davies kopt de bal weg. Colombera is nu in balbezit. Colombera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Storey heeft problemen om de bal te vangen. Davies rent richting de bal. Davies probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colombera de bal. Colombera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNSW 66%, NSW united 34%.
UNSW - NSW united 0:1

58e minuut.
O`Donoghue speelt de bal door. Harries rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gumprecht. Gumprecht krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gumprecht is nu in balbezit. Gumprecht geeft een hoge lob. Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Colombera is nu in balbezit. Colombera draait met de bal, schiet en ... Laybutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hodge met een harde bal richting middenveld. O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue probeert naar een medespeler te passen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Hodge bokst de bal weg. Daar is Lawton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sabljak met een harde bal richting middenveld. Davies is nu in balbezit. Davies passt de bal in één keer door. Colombera is nu in balbezit. Colombera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNSW - NSW united 0:2

83e minuut.
Sabljak geeft de bal voor. Baird is nu in balbezit. Nelson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nelson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNSW 49%, NSW united 51%.
UNSW - NSW united 0:2