Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florey United Team Name
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. Love verovert de bal door een tackle van achteren. Love draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moore de bal onder controle te krijgen. Wilson onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chapman speelt de bal door. Haereiti rent richting de bal. Love is nu in balbezit. Haereiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haereiti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McDonald rent richting de bal. Love onderschept slim de pass. Love geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Da Costa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hickmann de bal onder controle te krijgen. Majurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florey United 49%, Team Name 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florey United - Team Name 0:0

48e minuut.
Wilson trapt de bal weg van het doel. Chapman kopt de bal weg. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chapman kopt de bal weg. Burton met een sublieme pass. Klungelig pakt Owens de bal. Majurovski is nu in balbezit. Majurovski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Haereiti is nu in balbezit. James rent richting de bal. Haereiti onderschept slim de pass. Haereiti schiet op doel. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Hickmann geeft een lange en hoge pass. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton probeert naar een medespeler te passen. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burton rent richting de bal. Baird onderschept slim de pass. Baird speelt de bal door. Haereiti rent richting de bal. Haereiti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florey United 50%, Team Name 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florey United - Team Name 0:0