Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSW united Florey United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Neill is nu in balbezit. Bird speelt de bal door. Klungelig pakt Lawton de bal. Brain is nu in balbezit. Brain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baird met een sublieme pass. Davies speelt de bal door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombera rent richting de bal. Colombera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Colombera is nu in balbezit. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombera verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Davies speelt de bal door. Ghannam rent richting de bal. Burton begaat een overtreding. Burton krijgt een gele kaart.

38e minuut.
McDonald kopt de bal weg. Brain heeft problemen om de bal te vangen. Davies speelt de bal door. Colombera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies met een sublieme pass. Colombera is nu in balbezit. Colombera haalt uit met een fantastische trap. Watts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Florey United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 33%, Florey United 67%.
NSW united - Florey United 1:0

68e minuut.
Newcombe rent richting de bal. Newcombe geeft een lange en hoge pass. Davies is nu in balbezit. Majurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Majurovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NSW united - Florey United 1:1

83e minuut.
Moore kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghannam met de inworp. Baird probeert de bal met de borst te controleren. Baird geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Florey United 2:1

87e minuut.
McDonald geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Arcy de bal. Colombera rent richting de bal. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 55%, Florey United 45%.
NSW united - Florey United 2:1