Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Hammm Steel Lions
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Djublic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardozo is nu in balbezit. Goodson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goodson krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chan is nu in balbezit. Howard geeft de bal voor. Crawford kopt de bal weg. Copping is nu in balbezit. Copping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Copping rent richting de bal. Chan rent richting de bal. Chan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandilands de bal. Sandilands draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Franker bereikt de bal nog maar net als eerste. Franker passt de bal in één keer door. Goodson rent richting de bal. Goodson schiet op doel. McDonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bennett controleert de bal met de borst. Bennett passt de bal zonder na te denken. Crawford is nu in balbezit. Copping bereikt de bal nog maar net als eerste. Copping haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Steel Lions 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 55%, Steel Lions 45%.
West Hammm - Steel Lions 1:0

54e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Crawford passt de bal zonder na te denken. Chan is nu in balbezit. Copping onderschept slim de pass. Copping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Copping passt de bal zonder na te denken. Bakis is nu in balbezit. Crawford onderschept slim de pass. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Popovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 29%, Steel Lions 71%.
West Hammm - Steel Lions 1:0