Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Glory UNSW
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
O`Donoghue met een sublieme pass. Klungelig pakt Lynch de bal. Lynch probeert naar een medespeler te passen. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - UNSW 0:1

38e minuut.
Dihm bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue onderschept slim de pass. O`Donoghue speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... Agius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - UNSW 0:2

42e minuut.
Kingdon verovert de bal door een tackle van achteren. Kingdon geeft een lange en hoge pass. Van Egmond is nu in balbezit. Van Bentum speelt de bal door. Klungelig pakt Laybutt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Glory 63%, UNSW 37%.
Spectacular Glory - UNSW 0:2

63e minuut.
O`Donoghue heeft problemen om de bal te vangen. O`Donoghue geeft een lange en hoge pass. Walsh heeft problemen om de bal te vangen. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Lopez speelt de bal door. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Klenkoski schiet op doel. Laybutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Van Egmond geeft de bal voor. Sabljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laybutt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Glory - UNSW 1:2

88e minuut.
Baser met de inworp. Kingdon heeft problemen om de bal te vangen. Storey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Storey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Glory 31%, UNSW 69%.
Spectacular Glory - UNSW 1:2