Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:19
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Thorne Park
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 48814
BRIGHTONS FC JOHN BHOYS FC
wider Tactiek IT`S YERSEL V5
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 76.4
formidabel Schieten briljant
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Ogrodowczyk is nu in balbezit. Guevara met een sublieme pass. Ogrodowczyk met een sublieme pass. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štraub rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 0:1

9e minuut.
Hermaniuk met een sublieme pass. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk met een sublieme pass. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 0:2

16e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo passt de bal in één keer door. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kean onderschept slim de pass. Kean passt de bal in één keer door. Štraub is nu in balbezit. Štraub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 0:3

25e minuut.
Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Korsós is nu in balbezit. Langhe is nu in balbezit. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maduro geeft een lange en hoge pass. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa geeft een lange en hoge pass. Štraub is nu in balbezit. Štraub draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štraub is nu in balbezit. Štraub haalt uit met een fantastische trap. Sencial bokst de bal weg.

35e minuut.
Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski geeft een hoge lob. Kean maakt een snoekduik en kopt de bal. Sencial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štraub bereikt de bal nog maar net als eerste. Štraub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 0:4

45e minuut.
Emődi rent richting de bal. Emődi geeft de bal voor. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe onderschept slim de pass. Langhe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 61%, JOHN BHOYS FC 39%.
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 0:4

48e minuut.
Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós onderschept slim de pass. Korsós draait met de bal, schiet en ... Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ogrodowczyk passt de bal met de wreef. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal in één keer door. Kean is nu in balbezit. Kean schiet op doel. Sencial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Barbarski passt de bal in één keer door. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk geeft de bal voor. Kean springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Langhe rent richting de bal. Pantović is nu in balbezit. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 1:4

60e minuut.
Alcaide rent richting de bal. Burke is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tibasosa ... Strafschop! Tibasosa krijgt een gele kaart. Burke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tibasosa speelt de bal door. Langhe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 2:4

61e minuut.
Hermaniuk passt de bal met de wreef. Daar is Barbarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maduro begaat een overtreding. Barbarski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbarski kan niet meer verder spelen. Law komt het veld opgelopen. Ogrodowczyk met een snel genomen vrije trap. Kean springt en kopt de bal. Sencial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kean passt de bal met de wreef. Ogrodowczyk speelt de bal door. Štraub rent richting de bal. Štraub draait met de bal, schiet en ... Sencial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 2:5

73e minuut.
Korsós rent richting de bal. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andruszczak krijgt een gele kaart. Burke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Burke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ogrodowczyk kopt de bal weg. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Kean is nu in balbezit. Kean draait met de bal, schiet en ... Sencial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 2:6

81e minuut.
Lewis onderschept slim de pass. Lewis passt de bal zonder na te denken. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Kean krijgt zijn hoofd ertegen. Sencial bokst de bal weg. Štraub is nu in balbezit. Štraub haalt uit met een fantastische trap. Sencial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 2:7

87e minuut.
Galindo met de inworp. Langhe rent richting de bal. Langhe geeft de bal voor. Korsós is nu in balbezit. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Andrade bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 49%, JOHN BHOYS FC 51%.
BRIGHTONS FC - JOHN BHOYS FC 2:7