Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team Darkside Cowboys
wing Tactiek David
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
68.2 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


7e minuut.
MacSweeney kopt de bal weg. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurasik. Jurasik krijgt een gele kaart. Stefano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stefano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Jurasik met een snelle inworp. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een hoge lob. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Perdigón passt de bal zonder na te denken. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng passt de bal zonder na te denken. Lajauskas heeft problemen om de bal te vangen. Lajauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Perdigón heeft problemen om de bal te vangen. Perdigón geeft een hoge lob. Lajauskas kopt de bal weg. Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
MacNuyer kopt de bal weg. MacCririe probeert de bal aan de voet te houden. Odhieng met een sublieme pass. Perdigón geeft een hoge lob. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosocha bokst de bal weg. Rosocha speelt de bal door. Perdigón kan de bal niet met de borst controleren. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Lajauskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

36e minuut.
Ronald probeert naar een medespeler te passen. MacSweeney is nu in balbezit. Wilkinson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilkinson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gazis heeft problemen om de bal te vangen. Inglis verovert de bal door een tackle van achteren. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov haalt uit met een fantastische trap. Rosocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Darkside Cowboys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 40%, Darkside Cowboys 60%.
Quasar team - Darkside Cowboys 1:0

57e minuut.
Inglis kopt de bal weg. Grigor is nu in balbezit. Grigor passt de bal met de wreef. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inglis geeft de bal voor. Perdigón kopt de bal weg. Odhieng rent richting de bal. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
MacMurchy geeft een hoge lob. MacSweeney rent richting de bal. Jurasik begaat een overtreding. Jurasik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Perdigón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng met een sublieme pass. Muxammadov geeft de bal voor. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Michňa is nu in balbezit. Michňa met een sublieme pass. Lajauskas heeft problemen om de bal te vangen. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... Rosocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Darkside Cowboys 2:0

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stefano stond buitenspel. Wilkinson neemt vlug de vrije trap. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón geeft een hoge lob. Gazis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Darkside Cowboys 3:0

86e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón speelt de bal door. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Darkside Cowboys 4:0

90e minuut.
Lajauskas is nu in balbezit. Muxammadov speelt de bal door. Gazis rent richting de bal. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rosocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 31%, Darkside Cowboys 69%.
Quasar team - Darkside Cowboys 4:0