Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shankly`s Select WISLOKA 1908 DEBICA
35223 Tactiek nova1
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


10e minuut.
Airth probeert de bal aan de voet te houden. Clarkson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amuado zal de hoekschop nemen. Cardoso springt en kopt de bal. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski geeft een hoge lob. Cardoso springt en kopt de bal. Webster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

38e minuut.
Komoda met een sublieme pass. Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Webster bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 55%, WISLOKA 1908 DEBICA 45%.
Shankly`s Select - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

48e minuut.
Barrie met een sublieme pass. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Komoda zijn tegenspeler op de grond. Komoda krijgt een gele kaart. MacLehose raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. MacLehose kan niet meer verder spelen. MacLergain komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Airth met een snelle inworp. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn geeft een hoge lob. Paal! Zająkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Clarkson met de inworp. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 36%, WISLOKA 1908 DEBICA 64%.
Shankly`s Select - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1