Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Specials Gairsay Dons
352 Diamonds Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 51.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sotolongo met een sublieme pass. Pekcan rent richting de bal. Pekcan met een sublieme pass. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Forrester is nu in balbezit. Forrester geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Morosini rent richting de bal. Morosini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Konopiński onderschept slim de pass. Truchan probeert naar een medespeler te passen. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini draait met de bal, schiet en ... MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Simpson rent richting de bal. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan passt de bal zonder na te denken. Morosini rent richting de bal. Morosini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Forrester heeft problemen om de bal te vangen. Forrester passt de bal in één keer door. Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert met een sublieme pass. Simpson rent richting de bal. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morosini rent richting de bal. Morosini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ewing de bal. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 1:0

30e minuut.
Balčiauskas speelt de bal door. Pekcan rent richting de bal. Pekcan passt de bal met de wreef. Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Specials - Gairsay Dons 1:1

33e minuut.
Truchan geeft de bal voor. MacMutrie speelt de bal door. Truchan kopt de bal weg. Klungelig pakt Morosini de bal. Morosini schiet op doel. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jagannathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Balčiauskas onderschept slim de pass. Balčiauskas speelt de bal door. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... Fenouillère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 1:2

44e minuut.
Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Smart met de inworp. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 42%, Gairsay Dons 58%.
The Specials - Gairsay Dons 1:3

50e minuut.
Pekcan geeft een lange en hoge pass. Fenouillère met een sublieme pass. Daar is Ewing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewing geeft een lange en hoge pass. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Storeide speelt de bal door. Truchan probeert naar een medespeler te passen. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ewing geeft de bal voor. Boniecki kopt de bal weg. Storeide is nu in balbezit. Storeide geeft de bal voor. Simpson springt en kopt de bal. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Cuthbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storeide is nu in balbezit. Storeide passt de bal in één keer door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Elder komt het veld opgelopen. Metin komt het veld opgelopen. Home komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson rent richting de bal. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie bokst de bal weg.

65e minuut.
Home met een sublieme pass. Metin is nu in balbezit. Metin speelt de bal door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Smart is nu in balbezit. Morosini verovert de bal door een tackle van achteren. Metin is nu in balbezit. Morosini rent richting de bal. Morosini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 2:3

70e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elder is nu in balbezit. Pekcan onderschept slim de pass. Pekcan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Home kopt de bal weg. Inglis heeft problemen om de bal te vangen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel. MacMutrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Specials - Gairsay Dons 3:3

73e minuut.
Storeide met een sublieme pass. Metin is nu in balbezit. Metin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Simpson de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... MacMutrie bokst de bal weg. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 4:3

80e minuut.
Elder passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Metin de bal. Metin probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - Gairsay Dons 5:3

83e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Pekcan rent richting de bal. Storeide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Storeide krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Home probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal in één keer door. Morosini rent richting de bal. Morosini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 34%, Gairsay Dons 66%.
The Specials - Gairsay Dons 5:3